Kuljetusliike, jolle jokainen kuljetus on arvokuljetus.

Vakioreitit, lähettipalvelu, kuriiripalvelu, varastointi

Vakioreittikuljetusten lisäksi kuljetamme lähetykset haluamaasi osoitteeseen, myös pikakuljetus on mahdollinen. Olemme mukana Fennoroad-yhteistyöverkostossa, joka on tunnettujen kotimaisten liikennöitsijöiden rakentama kuljetusketju.

Meiltä saat myös varastointipalvelun. Tilaa kerralla enemmän, varastoi meillä ja soita, kun tarvitset tavaraa. Tuttu kuljettaja hoitaa tavaranne sinne, missä sitä tarvitsette!

Olemme kuljetusliike, joka kunnioittaa omaisuuttasi.

Kappaletavarakuljetukset

Suoritamme kappaletavaraliikenne Etelä-Suomen alueella. Olemme erikoistuneet autoliikkeiden ja teollisuuden varaosakuljetuksiin. Kaikki toimeksiannot suoritamme nopeasti perille sovitun aikataulun mukaan.

Vakioreittimme varrelle varaat kätevästi oman kuljetuksesi. Reittimme kulkee Porin ja Helsingin väliä tasaiseen tahtiin.

Kuriiri ja pikakuljetus Pori

Tavaralla kiire? Tilaa pikakuljetus. Lähetti kuljettaa kirjeitä, asiakirjoja ja pieniä paketteja lähinnä Porin talousalueella. Kuljetukset hoidetaan sovitun aikataulun mukaisesti.

Kuriiri palvelee 24/7. Soittamalla 0208 38 38 33 saat meidät kiinni läpi vuorokauden!

Varastointi

Hoidamme varastointia Ulvilassa, Porissa ja Vantaalla. Voit huoletta tilata isomman määrän kerralla ja varastoida tavarat terminaaleissamme ja varastohalleissamme. Kuljettajamme tuo teille tavaraa vaikkapa lavan kerrallaan!

Varastoimme tavaraa, joka ei tarvitse kylmävarastointia – liikelahjat, taloustavarat, ym. Pyydä tarjous!

Tilaa kuljetus ajojärjestelijältämme!

Enter your keyword