Transpori yrityksenä

Transpori – Rakkaudesta logistiikkaan

Transpori on 1991 perustettu perheyritys. Meille on tärkeää olla luotettava logistiikan kumppani, jolle voit luottaa niin arvopaperit kuin kappaletavarankin toimitettavaksi. Kuljettajamme ja toimistohenkilökuntamme tulevat sinulle tutuiksi ajan myötä, sillä uskomme henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Me kunnioitamme omaisuuttasi.

Nopea kuljetusliike

Kuljetus Transpori Oy on kappaletavara- ja kuriirikuljetuksia suorittava kuljetusliike. Olemme erikoistuneet nopeisiin ja aikataulutettuihin reittikuljetuksiin Etelä-Suomen alueella.

Vakioreitit

Omien vakioreittiemme lisäksi käytössänne on Fennoroad-yhteistyöverkoston palvelut koko Suomessa.

Kappaletavarakuljetukset

Suoritamme kappaletavaraliikenne Etelä-Suomen alueella. Olemme erikoistuneet autoliikkeiden ja teollisuuden varaosakuljetuksiin.

Resurssit

Kuljetus Transpori Oy:ssä työskentelee tällä hetkellä n. 15 työntekijää.
Kalustoon kuuluu n. 10 kappaletta kuorma-autoja ja pakettiautoja.

Palveleva henkilökunta

Autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut sinun kuljetustarpeisiisi

Lähettipalvelu Pori

Lähettimme kuljettavat kirjeitä, asiakirjoja ja pieniä paketteja lähinnä Porin talousalueella. Kuljetukset hoidetaan sovitun aikataulun mukaisesti.

Varastointi

Terminaalimme ja varastohallimme sijaitsevat Ulvilassa, Porissa ja Vantaalla. Tilaa kerralla, varastoi meillä, me tuomme tarvittavan määrän!

Pikakuljetus 24/7

Nopeaan kuljetustarpeeseen kuriiri ja lähetti Porin talousalueella. Varaosat, näytelähetykset, asiakirjat, pakettikuljetukset ym. Soita 0208 38 38 33.

Tilaa kuljetus ajojärjestelijältämme!

Enter your keyword